Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Werken bij Friso

Echte bouwers werken bij Friso. Ben jij ambitieus, hou je van afwisseling en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je van ons alle vrijheid die nodig is om je werk zo te doen wat jij denkt dat het beste is. Werken bij Friso is werken bij een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig familiebedrijf. Een stevig bouwbedrijf, met korte lijnen en zonder flauwekul. En dat is ook precies wat wij in onze medewerkers zoeken.

Bouwen aan de toekomst

Echte bouwers

Op zoek naar een leuke baan in de bouw? Wij zijn altijd op zoek naar echte bouwers. Bekijk al onze vacatures op www.echtebouwers.nl.

Bekijk vacatures

Bouwen aan de toekomst

Friso bouwt aan de toekomst. Niet alleen die van Nederland, maar ook aan jouw toekomst. Wij ondersteunen daarom jouw ontwikkeling, door opleiding en training on the job. Het is aan jou de kansen te pakken die klaarliggen. Ben je op zoek naar een stageplaats, traineeship of heb je juist al jarenlang ervaring in de bouw? Wij hebben plaats voor iedereen, man of vrouw, leeftijd of waar je vandaan komt, dat is niet belangrijk. Waar het om gaat is dat je gedreven bent en samen met jouw collega’s en onze partners altijd gaat voor het beste eindresultaat.